GYORS ELÉRHETŐSÉG: +36302041282 INGYENES ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS 14 999 Ft FELETT

patika24 gyógyszertári webáruház

EP vásárlás

Egészségpénztári számla kiállítása:

 

Kedves Vásárlónk, egészségpénztári számla kiállítására, akkor van lehetőség, ha vásárláskor a kosarában egészségpénztár felé elszámolható termékek vannak. 

 

EP számla igényét az alábbi módon célszerű jeleznie:

 

1,Rendelés leadásakor, a fizetés mód választásnál a „Szállítási és számlázási cím megegyezik” rubrikából vegye ki a pipát és adjon meg helyes számlázási adatokat a pénztára adataival. Pénztárneve, név, tagkód! Fontos, hogy ezeket egymás mellett vesszővel elválasztva a vevőhöz kell beírni.

 

2, Adja le rendelését, ügyeljen, hogy helyes e-mail címet adjon meg. Amikor megkapja a visszaigazoló e-mailt, válaszlevélben írja meg számunkra a megfelelő pénztári számlázási címet, tagazonosítót, nevet és mi berögzítjük azt.

 

Utólag EP számlát kiállítani nem áll módunkban!

 

Elektronikus számla lévén a pénztárnak a webáruháztól kapott "Letöltési linket/Letöltési e-mailt" kell továbbítani.

 

Kérjük, érdeklődjön biztosítójánál, hogy EP termékek elszámolását a fentiek közül, hogy tudja elszámolni, mert ez biztosítónként változhat. A vásárlás véglegesítése után bankkártyával a K&H online felületén átutalással, OTP Simple rendszerén azonnali bankkártyáz fizetéssel vagy a csomag házhoz szállításakor készpénzzel vagy a GLS futárnál bankkártyával van lehetősége a megrendelt termékek kifizetésére. 

 

Köszönjük a vásárlást!

Patika24

 

Bővebb információt az alábbi linken kaphat, kérjük MINDENKÉPP OLVASSA el a feltételeket:

https://www.szamlazz.hu/blog/2019/06/egeszsegpenztarak-szamlazasa/