Ingyenes házhozszállítás országosan 14999 forinttól, személyes átvétel 4999 forinttól és gyógyszer kiszállítás 19999 forinttól érhető el!

Napi ajánlat
Patika24 gyógyszertári webáruház

EP vásárlás

Egészségpénztári számla kiállítása:

 

Kedves Vásárlónk, egészségpénztári számla kiállítására, akkor van lehetőség, ha vásárláskor a kosarában egészségpénztár felé elszámolható termékek vannak. 

 

EP számla igényét az alábbi módon célszerű jeleznie:

 

Rendelés leadásakor, a fizetés mód választásnál a „Szállítási és számlázási cím megegyezik” rubrikából vegye ki a pipát és adjon meg helyes számlázási adatokat a pénztára adataival. Pénztárneve, név, tagkód! Fontos, hogy ezeket egymás mellett vesszővel elválasztva a vevőhöz kell beírni. A cég mező legyen bepipálva és az egészségpénztár adószámát tüntesse fel!

 

Utólag EP számlát kiállítani nem áll módunkban!

A számlát elektronikus úton küldjük el, így ügyeljen a helyes email cím megadására. Az egészségpénztárnak a webáruháztól kapott emailt kell továbbítani, ami tartalmazza mellékletként a számlát.

Kérjük, érdeklődjön biztosítójánál, hogy EP termékek elszámolását a fentiek közül, hogy tudja elszámolni, mert ez biztosítónként változhat. A vásárlás véglegesítése után bankkártyával a K&H online felületén átutalással, OTP Simple rendszerén azonnali bankkártyáz fizetéssel vagy a csomag házhoz szállításakor készpénzzel vagy a GLS futárnál bankkártyával van lehetősége a megrendelt termékek kifizetésére. 

 

Köszönjük a vásárlást!

Patika24